Hormonális probléma?!
Figyelt kérdés
Szőrösödés nőknél, kéz, arc, has része. Van valakinek hasonló baja és gyógyszeres kezeléssel lehet fokozni a szőr növekedést, vagy örökre nőni fog? 20/L2016. dec. 15. 11:12
1/7 anonim válasza:
Nem értem most az a bajod, hogy nő vagy hogy nem nő? Mit akarsz fokozni?
Mindenkinek van szőre kb midenütt, max csak nagyon halvány és kevés. Ha extrém sötét és sok a szőrzeted ezeken a helyeken lehet a szervezeted nem termel elég ösztrogént, azt érdemes kivizsgáltatni. De amúgy a szőrünk életünk végéig nő, csak idővel gyengülhet.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sok van belőle, az. Tudom, hogy nőni fog, stb. engem az érdekel, ha szedek rá gyógyszert akkor nem e fog ugyan olyan csúnyán látszódni?
2016. dec. 15. 11:28
3/7 anonim válasza:
Nálam is ez van most, pattanásokkal,mitesszerekkel kiegészítve. Nem rég szült barátnőm javasolta, hogy szedjek d-vitamint, mivel bizonyos szinten hormonként viselkedik a szervezetben (ő is ezt használta, orvosi utasításra, nyilván más gyógyszerekkel is kiegészítve). De megyek majd hormonszint beállításra is, így ilyen esetben javaslom beszélj te is egy jó és megbízható nőgyógyásszal.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. dec. 15. 15:22
5/7 anonim válasza:
Endokrinológust keress! Nőgyógyász csak fogamzásgátlót ad kb... Nekem is az volt és ez nem segített pedig Diane-t szedtem ami a legerősebb erre és mivel csak "mellékhatása" nem garantált... Nekem se a pattikon, se a szőrön, se semmin nem segített csak fogamzásgátló volt. Endokrinológus viszont kiderítette az inzulingondot és a pajzsmirigy gondot és amióta kezel látványos az eredmény!
6/7 A kérdező kommentje:
Voltam endokrinológusnál és pajzsmirigy alul működésem van, amire gyógyszert szedek.
2016. dec. 15. 22:06
7/7 anonim válasza:
Szerintem ha ez a szornovekedes elindult nalad, akkor annak mennyisege nem fog csokkenni. Vannak eleve szorosedesre hajlamosabb nők.
Unokatestverem is hasonlo problemaval kuzd, o az arcat is lezereztette mar tobbszor is, hogy eltuntesse a szort. Nem tudom mennyire eredmenyesek ezek a kezelesek, o mar 30-on felul van es ha megpusziljuk egymast, sokszor erzem, hogy szur az arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!