Ez még normális, vagy hormonális probléma?
Az én gondom, hogy lány létemre szőrös a hasam. Kb. másfél évvel ezelőtt jelentkezett a probléma, akkor sajnos leborotváltam, pedig nyilván nem kellett volna, mert azóta egyre erősebben és sűrűbben jelentkezik a szőrnövekedés a köldököm alatt. :(
A bőröm alapjáraton pattanásos, de már jó ideje gyógyszert szedek rá, így nincs vele problémám.
Sehol máshol nem tapasztalok abnormális szőrösödést, a hangom nőies, az alakom is (bár kis melleim vannak, de ezt édesanyámtól örököltem).
Szerintetek valamilyen hormonális probléma lehet a háttérben, vagy egyszerűen csak ilyen szerencsétlen vagyok? :/
A szőr attól nem erősödik, hogy borotválod. Egyszerűen annyiról van szó, hogy az elkopott vékony vége helyett egy vastag keresztmetszet marad hátra, de annak a vége is elkopik vékonyra. Ugyanígy nézne ki akkor is, ha soha nem borotváltad volna le.
A témát félretéve, nem zárnám ki a policisztás petefészek szindrómát, bár az mindenképpen jó jel, hogy a menstruációd rendben szokott lenni. A biztonság kedvéért egy konzultálnék egy szakemberrel.
Ha minden rendben és nagyon zavarnak a szőrszálak, akkor szerintem inkább gyantázd őket, vagy menj el lézeres eltávolításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!