Lányok/nők, nálatok mennyire pontos a menstruáció?
Sziasztok!
Nálam nagyon ritka, hogy pontosan jöjjön meg, általában a minimum, az az 5-10 napos csúszás. De olyan is előfordul, hogy fél hónapot/hónapot csúszik/kimarad. Nem szedek semmilyen gyógyszert, nincs szexuális életem, szűz vagyok.
Nálatok hogyan szokott lenni? És nálam ez mennyire normális?
Előre is köszönök minden normális, ehhez kapcsolódó választ!
19/L
Jó kérdés, hogy mihez képest! Ha mindig csúszik, akkor sosem csúszik!
Nekem jellemzően (átlagban) 30-32 napra jön, de előfordul 26, 36 napos is. Ez teljesen normálisnak, rendszeresnek számít. Első próbálkozásra sikerült a terhesség is.
Amióta szedem a pajzsmirigyemre a gyógyszert, azóta beállt és 28. napra jön meg
15/L
Néhány napot szokott csúszkálni, azt hiszem (sosem írom fel, mikor jön meg, sokat nem érnék vele, hisz nem pontos, viszont az eleje olyan gyenge, hogy van időm észrevenni).
Ez teljesen normális, ahogy a közel sem 28 napos ciklus is...
A kimaradás már nem az.
Viszont a hossz és intenzitás változása megint előfordulhat s szerintem normális is.
Ha ritkabban jon 28-30-ra, es gyakrabban 5-10-el tobbre, akkor nehogy mar a 28-hoz szamolj!
A sajat atlagodhoz kell!
A 28 csak a tankonyvi ciklushossz!
Magadat szivatod, ha ahhoz nezed, mikozben neked (teljesen normslisan) hosszabb.
Amúgy azért 28-30 nappal számolok inkább, mivel olyan is előfordul, hogy pont úgy jön meg, és nem ahhoz képest 5-10 napra. Viszont ha mondjuk azzal a kb. 35-38 nappal számolok mondjuk, akkor olyan esetekben, amikor 28 körül jön meg, csak úgy elönt, és az meg eléggé kellemetlen. Szóval ez amolyan elővigyázatosság. (28 nap előtt meg soha nem szokott megjönni.)
De azért a fél hónap/hónap szerintem nem normális, ezért érdeklődtem, hogy Nálatok hogy szokott lenni, szokott-e ekkora csúszás is lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!