El tudnám valamivel múlasztani a menstruációm?
Kedves első válaszoló,nem hiszem hogy a kérdező arra gomdolt hogy egy életre elmúlasztani a menstruációját.
És én személy szerint nem hiszek abban hogy el lehet múlasztani előbb.Én még nem próbáltam.
Semmivel sem tudod elmulasztani.
Én speciel 10 és fél éves korom óta menstruálok, számtalan házibuliban, vagy diszkóban voltam, vagy valahol kikapcsolódni, még sem okozott még soha problémát, hogy megjött a vérzésem.
Van betét, van tampon. Tampont én is használtam még azelőtt, hogy nemi életet éltem volna. Mini tampont használtam, benne van a dobozban, hogy hogy kell felhelyezni, ha normálisan helyezed fel, az nem fáj. Ma már kitalálták az OB-nál a silk touch borítású tamponokat is, ami még jobban elősegíti a felhelyezést.
16 évesen azért nem ártana kicsit tisztában lenni a tested működésével. Olvass át pár könyvet a témáról, mielőtt teherbe is esel véletlenül.
A menstruációt nem lehet lerövidíteni, meghosszabbítani, elmulasztani, vagy bármerre tologatni.
Hormonális fogamzásgátlót szedők megtehetik azt nagyon-nagyon ritkán vészhelyzetben, hogy a gyógyszer segítségével befolyásolják a menstruáció megjövésének időpontját. De az időtartamát nem lehet, sehogy.
Se citromlétől, se c-vitamintól, se gyógynövényteáktól nem fog megszűnni a menzesz. Ebbe törődj bele, és abba is, hogy nagyon sok, ennél kellemetlenebb helyzet is lesz még az életed során, amikor bizony akár tetszik, akár nem, menstruálni fogsz.
Nyugodtan próbáld meg a tampont, szűzek is tudják használni, de a kisebb méretekkel érdemes először próbálkozni.
Egyébként nem értem, a diszkózást mennyiben befolyásolja, hogy menstruálsz? Gondolom ha szűz vagy, akkor bugyit azért veszel fel a ruha alá, wc meg mindenhol van. Ha isztok, úgyis gyakrabban fogsz kijárni, lesz időd kicserélni a betétet. De ha ma jött meg, akkor hétvégére már szinte el is múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!