Ez igy normálís szerintetek?
olvass utána a candidának...
nekem a petefészkembe és a méhembe nyilalló, combba kisúgárzó éles fájdalom volt az egyik jel (se folyás, se nőgyógyi probléma nem volt mindezek mellett, de még középidőszakban se voltam) - szóval mentem dokihoz, és kiderült ez a gombás nyavalyám van.
egyébként egy csomó más tünet is van a candidára, csak az ember betudja civilizációs ártalomként (fejfájás, fáradékonyság, cukoréhség, puffadás, gyakori felsőlégúti probléma, lepedékes nyelv, bőrgyógyászati problémák - fehér foltok a bőrön!!!, gyakori felfázás, fehéres hüvelyváladék, viszkető popsiluk...)
szóval lehet candida is, amit egy 3 hónapos diétával is helyre tudsz hozni (rengeteg cikk van a neten) van gyógyszer is, de az nem az igazi, a candida mindenkiben ott van, de helytelen életmód miatt felborul az egyensúly, erre pedig nem a gyógyszer, hanem a táplálkozás a megoldás.
változhat a ciklus is, amúgy, bár rendszeres nemi élet mellett azért pontos szokott lenni...
nőgyógyászt mindenképpen keress fel, de én ezt a kandidás dolgot azért írom, mert elég gyakori.
nem normális amúgy a 7 napig tartó erős vérzés... a 31 napos ciklus viszont egyáltalán nem kóros... a deréktáji fájdalom miatt azért mennék nődokihoz, de lehet gasztroenterológushoz is (a vastagbél is okozhat derékfájást) sőt, az urológia se árt (hólyag, veseprobléma is lehet ilyen jellegű tünetekkel a ludas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!