Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barátnőm kihagyás nélkül...

Barátnőm kihagyás nélkül szedi a fogamzásgátlót. Szerintem ez nagy hülyeség, de nem hallgat rám, mondanátok észérveket, többi lent?

Figyelt kérdés

Azt mondja, hoy azért szedi állandóan, mert így nem jön meg neki, és nem kell pár napot szex nélkül töltenie... na én is pont olyan arcot vágtam mint ti most (gondolom). Mondtam neki, hogy szerintem egyáltalán nem egészséges ha sose hagyod, hogy megjöjjön. Nem arról beszélek, hogy egy nyaralás, vagy egy speckó alkalom miatt direkt eltolnád, de amióta neki felírták a gyógyszert (3 hónap kb) egyszer hagyott ki pár napot. Mondtam neki, hogy ennek nem lesz jó vége, de szerinte (az orvosa szerint nem kell kihagyni, illetve az orvosa azt mondta, hogy már 2 hét után hat, én meg világéletemben úgy tudtam, hogy egy hónap legalább....)

Mondanátok nekem érveket, milyen következményei lehetnek ha sose hagyja, hogy megjöjjön neki? (aztán lehet azért nem jön meg mert terhes lett az idiótája...)

2016. dec. 13. 16:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
15%

Majd a barátnőd megoldja magának. Mi vagy te jótevő?

Ha meg mindenki le van itt pontozva nem szívesen ír ide senki.

Olvassa el a kedvenc barinőd a r*hadt tájékoztatót. Ha nem fogja fel akkor csinálja ezt amit eddig. Nem tudom megsajnálni őt hidd el

2016. dec. 13. 21:48
 22/23 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyen idegesnek lenni? Mit szamít ha valaki lepontozott? A lényeg, hogy elmondtad a véleményed
2016. dec. 13. 22:01
 23/23 anonim ***** válasza:

Szóval eredetileg ilyenre tervezték, de a nők nem érezték komfortosnak. Akkor módosították olyanra, hogy lehessen menstruálni. De sokan szedik folyamatosan, tény, hogy utána kell olvasni, vagy valakivel konzultálni erről, aki támogatja ezt a szedési módot és ért hozzá.

Ahogy általában a fg. szedésénél szükséges az orvosi konzílium, mert veszélyes üzem.

2016. dec. 13. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!