Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szedhetem ugyanazt a fogamzasg...

Szedhetem ugyanazt a fogamzasgatlot, nehany honap kihagyás után?

Figyelt kérdés

Belara fogamzasgatlot szedtem iden januarig.

Egész mostanaig abba hagytam a szedest, mert feleslegesen terheltem volna a szervezetem.

Most szeretném ujra elkezdeni szedni. De nem tudom ha szedhetem ugyan azt mint eddig? Vagy mast kel ...

2016. aug. 31. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Majd az orvos megmondja.
2016. aug. 31. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy ha egy beválik azt szedheted. Olyat hallottam még, hogy szülés előtt és után már nem írják fel ugyanazt.

Mindenesetre orvost kérdezz meg róla, de nem hinném, hogy felírna mást. Max azért ragaszkodnak egyik-másik márkához, mert az a gyártó támogatja az orvost és emiatt kell csak azt felírnia.

2016. aug. 31. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy telefont megér ha tudod a számát és ő elmond mindent, illetve azért azóta eltelt 7hónap, egy kézi tapintásos vizsgálat nem árt, hogy rádnéz és egy terhességi teszt mindenképpen kell!
2016. aug. 31. 21:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Tesztet azt epp ma reggel csinaltam.

Aug 15.-en volt sexualis kapcsolatom.

A teszt ma reggel negativ lett.

Ugy olvastam a neten, hogy kozosules utan 7-10 nappal erdemes tesztelni.

Akkor ez hiheto eredmeny?

Most kel megjojjon .... ma vagy holnap, csak mar nem birtam kivarni ( hogy jon vagy nem ..) es megcsinaltam a tesztet.

2016. szept. 1. 07:54
 5/5 anonim ***** válasza:
10nappal már kimutatja az aktus után, az megbízható, főleg ha meg is jön majd.
2016. szept. 1. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!