Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barátnőm kihagyás nélkül...

Barátnőm kihagyás nélkül szedi a fogamzásgátlót. Szerintem ez nagy hülyeség, de nem hallgat rám, mondanátok észérveket, többi lent?

Figyelt kérdés

Azt mondja, hoy azért szedi állandóan, mert így nem jön meg neki, és nem kell pár napot szex nélkül töltenie... na én is pont olyan arcot vágtam mint ti most (gondolom). Mondtam neki, hogy szerintem egyáltalán nem egészséges ha sose hagyod, hogy megjöjjön. Nem arról beszélek, hogy egy nyaralás, vagy egy speckó alkalom miatt direkt eltolnád, de amióta neki felírták a gyógyszert (3 hónap kb) egyszer hagyott ki pár napot. Mondtam neki, hogy ennek nem lesz jó vége, de szerinte (az orvosa szerint nem kell kihagyni, illetve az orvosa azt mondta, hogy már 2 hét után hat, én meg világéletemben úgy tudtam, hogy egy hónap legalább....)

Mondanátok nekem érveket, milyen következményei lehetnek ha sose hagyja, hogy megjöjjön neki? (aztán lehet azért nem jön meg mert terhes lett az idiótája...)

2016. dec. 13. 16:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
57%
Önmagában attól, hogy nem jön meg neki baja nem lesz, mivel a menstruációt nem úgy kell elképzelni mint a pisit, hogy nem szabad "visszatartani". Ez a szaporodás végett van, van akinek olyan hormonális problémái vannak ami miatt sosem menstruál, tehát ez nem olyan létszükséglet. Viszont a gyógyszer először hormonális, majd egyre komolyabb szervi bajokat fog okozni ha ezt tovább folytatja. Egy ismerősöm pl. most ősszel 40 napot volt kórházban a fogamzásgátló miatt, mivel tele lett vérrögökkel a szervezete, tüdő embóliás lett, trombózis miatt a bal lába majdnem teljesen lebénult. Itt gyk-n olvastam hogy valaki írta, hogy neki agyalapi daganata lett tőle. Ha önmagában ezt nem okozta volna neki a fogamzásgátló, ezek után mindenképp számítson erre.
2016. dec. 13. 16:23
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
Eredetileg így találták ki a fogamzásgátlókat, folyamatos szedésre.
2016. dec. 13. 16:26
 13/23 anonim ***** válasza:
49%
7-es! Attól, hogy kiveszik a petefészkeit még menstruálhat, mivel a nyálkahártya a peteéréstől függetlenül is leválik...
2016. dec. 13. 16:26
 14/23 anonim ***** válasza:
96%

Miért kellett 39%-ra lepontozni? Mondja már meg valaki milyen rossz dolog volt a hozzászólásomban? Felesleges itt segíteni próbálni. Mert leírtam hogy el kell olvasni a tájékoztatót az látom nem számít hasznos válasznak.

Akkor ne olvassátok el a tájékoztatót, szedjetek be megállás nélkül naponta 5 db-ot is belőle!

(Kettes válaszoló voltam)

2016. dec. 13. 17:12
 15/23 anonim ***** válasza:
66%

ma 16:26 És megérett pete nélkül hogy szülsz? MI az, ami megtermékenyül? Vagy valakinek nem számít, hogy nem lesz gyereke?

Igen, volt (van ma is?) olyan tabletta, amit folyamatosan szedni kell, de abból egy hetes adat placebo, hormonmentes pirula.

2016. dec. 13. 17:14
 16/23 anonim ***** válasza:
97%
Mindenkit lepontozott a sok okos. Pedig mindegyik válasz tulajdonképpen hasznos és egyikben sincs semmi sértő. Talán a kérdés kiírója az a bizonyos "barátnő" és nem tetszenek neki a válaszok. Én mindenesetre nyomtam mindenkinek egy zöldet!
2016. dec. 13. 17:17
 17/23 anonim ***** válasza:
59%
15-ös: Miből gondolod, hogy akar szülni?
2016. dec. 13. 17:20
 18/23 anonim ***** válasza:
69%
Lehetséges mellékhatásokat kért. Írtam.
2016. dec. 13. 17:21
 19/23 anonim ***** válasza:
95%
Állhatunk neki felpontozni, mert valaki azért jár ide szórakozni, hogy ilyen kiváló, hasznos válaszokat lepontozzon... Mindenkinek ment a zöld.
2016. dec. 13. 17:48
 20/23 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam se le se fel senkit, még mindig a kérdésemre várok válasz :'D (nem én vagyok a barátnő...) amúgy a leírásban nincs benne az, hogy mi történik ha folyamatosan szeded a gyógyszert, ezért tettem fel a kérdést.. a google sem segített túlságosan azért kérdeztem meg itt, de eddig 1-2 ember válaszolt, a többiek meg csak veszekednek :'D
2016. dec. 13. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!