Mit csináljak? 14 éves lány vagyok és áprilisban nem jött meg.
Nyugi az egyik barátnőmnek, első és a második vérzése között fél év is kimaradt, utána már viszonylag (+-1hét) rendszeres lett neki. Nekem 13 évesen jött meg és amíg el nem kezdtem szedni fogamzásgátlót addig nem lett rendszeres (25-40 nap között ingadozott a ciklusom), szerintem ha abba hagynám, ismét ugyanolyan rendszertelen lenne.
Nyugi teljesen normális, ha késik, az orvosok ezt egy legyintéssel elintézik, tapasztaltból mondom.
/Egyik ismerősömnek 14 évesen megjött azután két évig semmi, elmentek orvoshoz semmit nem csinált, majd megjön megint stb., aztán addig nyaggatták az orvosokat, amíg csináltak egy kivizsgálást, és kiderült, hogy valamilyen agydaganata van az illetőnek, és ez van hatással az agyalapi mirigyre ami befolyásolja a mensest./
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!