Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves fiú vagyok. van 1 lány aki áprilisban lesz 13. Sokat találkozgatunk, smsezek vele és minden este msnezünk. Jó ötlet-e amit csinálni szeretnék?
Figyelt kérdés
Elég jól alakul a viszonyink olyannyira hogy össze is szoktunk bújni ha csak ketten vagyunk. Legközelebb azt szeretném csinálni hogy szájraérintős puszit akarok neki adni. Csak nem tudom hogy fog reagálni? Szerintetek megcsináljam? Jó ötlet-e?2009. jan. 22. 17:22
1/7 anonim válasza:
Ha érzed, hogy ő is szeretné, mehet a puszizkodás. Szerintem ebben a korban nem is kell ennél több, pláne, hogy ő még 13 sincs.
2/7 anonim válasza:
PErsze. Ha ő is akarja csak nehogy megilyedjen.../
14/L
5/7 A kérdező kommentje:
Kösz a jó válaszokat de hogy fog erre reagálni szerintetek?
2009. jan. 23. 12:58
6/7 anonim válasza:
Hát ha látod rajta hogy ő is szeretné és közeledik feléd akkor biztos hogy jól fog reagálni:)És majd létszi meséld el hogy hogy sikerült:)Nem kel félni ha a lány szeret akkor nem lessz vissza utasító.
7/7 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz, ha számítógépezel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!