Mit csináljak? 14 éves lány vagyok és áprilisban nem jött meg.
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 10:21
1/19 anonim válasza:
mióta van megjőve?
volt már,hogy kimaradt?
2/19 anonim válasza:
Ha éltél szexuális életet akkor nőgyógyász, ha nem éltél, akkor semmit.
3/19 anonim válasza:
Kicsit több info kéne, szívem. Mikor volt először, élsz-e szexuális életet, stb. . :)
4/19 anonim válasza:
Mióta van meg? Mert ha nem olyan régóta akkor nem is csoda.
5/19 anonim válasza:
Ha csak úgy nem jött meg, akkor lehet, hogy még nem egészen állt be a hormonrenszered, ha viszont már szexuális kapcsolatod van, akkor lehet terhesség is, ebben az esetben sürgösen menj nögyógyászhoz.
7/19 A kérdező kommentje:
2 éve jött meg,
nem volt eddig kimaradás,
nincs barátom
2010. máj. 2. 10:38
8/19 anonim válasza:
Mikor kellett volna pontosan megjönnie? éltél szexuális életet?
9/19 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy csak késik valamiért, ha csak pár napja lenne esedékes, akkor ne izgulj, ha esetleg a következö is kimaradna, akkor keress meg egy orvost.
10/19 anonim válasza:
Nincs semmi baj. Nekem olyan is volt, hogy két hónapot egyszerre kimaradt. Amikor pedig elkezdtem fogamzásgátlót szedni, utána napra pontosan megjött mindig. De te még ne szedj. Ezt csak azért írtam, hogy teljesen normális. Nagyon ritka, hogy ilyen fiatalon valakinek teljesen beálljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!