Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyakori folyás . Mit tehetek?

Gyakori folyás . Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Már vagy 2 éve ez a bajom. Szinte minden nap folyásom van ,de annyi ,hogy tisztasági betét nélkül általában rosszul érzem magam. Orvosnál is voltam 3 szor is.. mindig felír krémet..Ideig óráig használ ,de aztán újra kezdődik. Még szűz vagyok. Azt mondták lehet túlsavasodás. Mit lehet vele kezdeni?
2010. máj. 1. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Recept nélkül lehet kapni a gyógyszertárban irrigátort (hüvely zuhanyt) és hozzá tablettát, amit fel kell oldani, és ezzel öblögetni. Akár naponta használhatod, és helyreállitja a Ph-t.
2010. máj. 1. 17:28
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. máj. 1. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:
keress másik dokit, aki felelősségteljesebb, csináltasson kenettenyésztést, és ne csak krémet írjon fel..ha logikusan belegondolsz, a hüvelyedben lévő kórokozók hogyan tudnának a krémtől elpusztulni, amit a bőrödre kensz?....gyógyszerre és hüvelytablettára/kúpra van szükség a krém mellett
2010. máj. 1. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:
ja és ne irrigálj, megelőzésre jó, de ha a fertőzésed próbálod vele kezelni, akkor csak elfeded a tüneteket, a kórokozók jó része marad
2010. máj. 1. 20:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Te ez fehér folyás?,mert ha az akkor normális mindenkinek van hüvely tisztulását szolgálja,nekem mindennap van,de valakinek csak időszakonként.Gyógyszerrel el lehet mulasztani,de szinte mindig visszatér,meg a funkciója miatt fölösleges.Ha meg a doki sem tartotta annyira fontosnak a dolgot akkor nincs is nagy baj.
2010. máj. 2. 15:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne ess abba a hibába, amibe én! Rohangáltam nőgyógyásztól nőgyógyászig, mert sok volt a folyásom, de mindig írtak tabit krémet míg használtam jobb volt utána semmi! Figyi ha a doki azt mondta minden rendben akkor törődj bele, h ennyi van és kész! Én is minden nap tisztaságit használok és beletörődtem, h ennyi van!
2010. máj. 2. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem mivel az orvos megállapitotta, hogy nem valamilyen fertőzésed van, hanem túlsavasodás nyugodtan irrigálj. Erre találták ki. Nekem is használt, most már csak ritkán kell használnom, és más imerősöm is van akiket ez helyrehozott.

Más lenne a helyzet, ha valóban fertőzésről lenne szó. Bár szerintem a bajt elfedni nem tudja, hiszen ez nem gyógyszer.

2010. máj. 3. 07:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Biointimo (anionos betét)
2010. máj. 16. 19:26
 9/9 anonim ***** válasza:
biointimo - kényelmetlen és átázik - nem mellesleg piszkosul drága
2010. máj. 16. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!