Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 napja késik a menstruációm,...

15 napja késik a menstruációm, terhesség vagy betegség? Stresszre jelenleg nincs okom.

Figyelt kérdés
Most lesz tíz éve, hogy menstruálok. Sosem volt szabálytalan, maximum egyhetes késéseim voltak régebben. Egy ideje már 30-31 naponta szokott megjönni. Szexuális életet élek (komoly párkapcsolat). Kérdéseim a következők lennének: lehetséges, hogy teherbe estem? Tegnap csináltam tesztet, az negatívat mutatott, de még sosem voltam ilyen helyzetben, szóval nem tudom, hogy mi merre hány méter, ill. lehetséges-e, hogy tévedett? Mert a tünetek nagy részével rendelkezem. Főként mellfeszülés, mellfájdalom, egész napi hasfájás, néha görcsszerűen, ill.derékfájás. Háziorvosomat vagy nőgyógyászomat keressem fel először? Még arra gondoltam, hogy a beleimmel lehet valami gond, mert egy ideje vagy megy a hasam, vagy szorulásom van. Ma például egész nap úgy éreztem, mintha wcznem kellene, de még sem tudtam. Valakinek esetleg hasonló, vagy valami tanács?

2016. dec. 1. 03:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Az utolsó menstruacio elsőnapjatòl szàmoltad a ciklusodat ugye?..ha a hèten sem jön meg ,hètfőn menj dokihoz szerintem.A tüneteid alapjàn (is)esèlyes egy terhessèg .Majd ìrd le m volt .....:)
2016. dec. 1. 05:17
 2/4 anonim ***** válasza:
A tesztnek 15 napos késésnél már ki kellene mutatnia, ha terhes lennél. De biztos, ami biztos alapon én csinálnék még 1-2 tesztet a helyedben. Egyébként a petefészek cisztának is hasonló tünetei vannak az általad leírtakhoz, és az is okozhatja a menzi késését, így a helyedben biztosan felkeresnék egy nőgyógyászt! Én is azt hittem terhes vagyok, amikor kiderült, hogy csak ciszta okozta a terhességi tüneteket.
2016. dec. 1. 07:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, onnantól számoltam.:) És ezt a petefészek cisztát hogyan kezelik? Annyi betegségnek azonosak a tünetei egyébként. :/
2016. dec. 1. 14:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Júniusban is volt hasi fájdalmam, az nagyon durva volt, hánytam is tőle. Bevitt a mentő a kórházba, és kiderült, hogy vesekövem van. Na most ennyire nem érzek fájdalmat, csak néha görcsölök, de igazából inkább nevezném nyomásnak, főleg a köldökömnél, és nagyon ritkán a hasam alatt. Az év első felében sokszor fel voltam fázva. Ezeknek köze lehet hozzá?
2016. dec. 1. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!