Késik a menstruációm, de terhes nem vagyok. Miért?
Mióta nemi életet élek a párommal (3 hónapja van így), késik a menstruációm, szóval a ciklus 35-40 nap körüli, néha még hosszabb. Terhes biztos nem vagyok, bár minden hónapban eléggé megijedek, mert még fiatalak vagyunk egy babához. Sokat szresszelek mostanában, és van egy krónikus tüdőbetegségem, amik miatt késhet, és az elmúlt hónapokban elég sokat betegeskedtem.
Mikor megjön, szörnyen görcsöl a hasam és erősen vérzik. Ez normális vagy mással is előfordult már, esetleg helyreállt egy kis idő után? Tippeket, tanácsokat szívesen fogadok, amivel lehetne szabályozni a ciklust.
hány éves vagy?
hány éve menstruálsz?
utolsó 5-6 menzeszed első napja?
16 éves vagyok, 4 éve menstruálok, de igazábol sosem volt kimondottan kiegyensúlyozott, régebben volt hogy kimaradt akár egy hónap is
Június 11-17, július 14-19, augusztus 14-19, szeptember 21-26, most meg még semmi.
ez egy majdnem szabályos, kicsit hosszú ciklus
kezdj valami sportba, pl futás, az enyhíteni fogja a görcsöket!
emellett biztonság kedvéért, meg mivel ugye élsz nemi életet irány a nőgyógyász egy vizsgálatra és beszéljétek meg a fogamzásgátlást, amellett, hogy ugye mindig használtok óvszert IS
Hormonrendszerednek ez valtozas volt.
Amugy iras fel fog.gatlot az helyreteszi majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!