Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás vagy terhesség?

Felfázás vagy terhesség?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a barátommal nemrég szexeltünk, de gumi is volt meg ki is vettük.... gyógyszert viszont nem szedek (nem szedhetek). És pár napja barnázásom van, és nagyon fáj a vesém tájékán és a derekam is. Előzménye még hogy egyik este nagyon megáztam, és vizes cipőbe voltam aznap és másnap is. szerintetek melyik? babát nem akarok, de igazából csak meg szeretnék nyugodni vélemények alapján is... mert az igazából nagyon nem lehetséges szerintünk. Köszönöm a válaszokat. (18)

#baba;terhesség;felfázás;betegség;lány;nő;eső;cipő
2016. szept. 21. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
90%, hogy felfázás, de ha pont a 10%ba esel, akkor bocs! Szerintem a leírásod alapján úgy felfáztál, hogy véres a vizeleted, irány a doki!
2016. szept. 21. 21:30
 2/4 A kérdező kommentje:

A vizeletem csak sötétebb a megszokottnál, de igazából ennél nagyobb eltérés nincsen...

Köszönöm a választ

2016. szept. 21. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is felfázás.
2016. szept. 22. 18:19
 4/4 anonim válasza:
Fáj ha pisilsz vagy aközben az alhasad? Mert akkor elég valószínű hogy felfázás, de biztos ami biztos házi orvos,ő végez egy tesztet a pisidből és megfogja mondani :)
2016. szept. 23. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!