Szerintetek? (többi lent)
Figyelt kérdés
A barátommal Juliusban jötünk együbe Agusztus 17diken volt menszeszem 24diken álltam el 26dikan együtt voltnuk nem vedekeztünk most Szepteber 8-9diken el kezdtem hányni,,fej fájás szeldules , hat fajas ..de azota is igy vagyok ha eszek ra fel orara ki kell magam hanyni mert nem birom tovabb regelre is hanyigerem van mar a mellejem is kezdenek fajni .. szerintetek terhesegtol lenne... 18/L2016. szept. 17. 22:49
1/5 anonim válasza:
Istenem, az írásodból látszódik mennyi eszed van...
2/5 anonim válasza:
Lehetsz terhes,persze. Csinálj tesztet!
3/5 anonim válasza:
A tüneteid alapján terhes vagy.
4/5 anonim válasza:
Bar nem irtad hany naposak a ciklusaid,de mar gondolom meg kellett volna jonnie. Ez a hanyinger,szedules,fejfajas gyanus sajnos.Tesztelj mielobb.
5/5 anonim válasza:
Igen..lehetsz . Csinalj tesztet es menj be nyelvtanòrákra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!