Betegség miatt késik, vagy lehetséges a terhesség?
Szóval kb 3 hete voltam együtt valakivel, aznap kezdődött egy nagyon csúnya betegségem is. Tüszős mandulagyulladás, 3 napig lázas voltam, antibiotikumot és erős fájdalomcsillapítókat szedtem. Utána is maradt a betegségből, még több mint 1 hétig köhögtem és az orrom még most is folyik. Amikor együtt voltunk, használtunk gumit, de nem ment el bennem. Levette e gumit és kb 3-4 cm-re visszarakta a péniszét(, amire én rögtön el is löktem magamtól). Utána kb 10 perc múlva ment el (ebben a 10 percben szájjal csináltam). Most 2 napja késik a menstruációm, ami már előfordult máskor is betegség után, de akkor nem volt mellette más tényező.
Szerintetek melyik a valószínűbb?
A napokban a biztonság kedvéért veszek tesztet, de kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok.
Nagyon szépen köszönöm az értelmes visszajelzéseket 2. és 3. válaszoló. Ment a 🖒
Azért még csinálok tesztet, de megnyugodtam egy kicsit.
Sziasztok! Kettő teszt lett negatív, majd egy napra rá meg is jött. Ma megint orvoshoz kellett mennem betegség miatt és rákérdeztem erre is. Szerinte ettől lehetett és megnyugtatott, hogy viszonylag gyakori, nem kell semmi komolyra gondolni.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat, mindenkinek nyomtam az értékelést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!