Szilveszterben vedekezes nelkul csinaltuk, azota mar 3x megjott, rendesen, most pedig kesik. Lehetseges a teherbeeses?
Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 16:51
1/8 anonim válasza:
Gondolom azóta csak voltatok együtt. Szóval lehetséges hogy terhes vagy (de kétlem hogy 3 hónapos!)
Teszteltél már? Ha nem, miért nem?
2/8 A kérdező kommentje:
azota nem voltunk egyutt.. nem teszteltem, mert gondoltam nincs eselye, hiszen menstruacio elott 4 nappal voltunk akkor egyutt..
2016. márc. 23. 18:58
3/8 anonim válasza:
Mennyit késik?
Egy tesztet semmibe nem kerül megcsinálni. Legalább megnyugszol.
4/8 A kérdező kommentje:
meg csak 1 napja, de nagyon rastresszelos fajta vagyok :))
2016. márc. 23. 19:47
5/8 anonim válasza:
A szilveszteri estből kifolyólag biztos nem vagy terhes. Ha az elmúlt hónapban mindig védekeztetek, akkor nem emiatt késik. Pár nap csúszás mindenkinél előfordulhat.
6/8 anonim válasza:
Ja bocs, most olvasom, hogy azóta nem is volt együttlét. Bocs. (Előző vagyok)
7/8 anonim válasza:
1 nap ??
Nekem majdnem két hetet késett.
8/8 A kérdező kommentje:
koszonom.. ma mar megjott :)
2016. márc. 24. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!