Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok, ti szoktatok közösöen...

Csajok, ti szoktatok közösöen nőgyògyászhoz járni?

Figyelt kérdés

A baràtnőm nagyon szeretné, hogy együtt menjünk! Èn nem igazàn, szerintem ez olyan kiàbràndìtò, vagy csak èn fùjom ezt fel ennyire?

Szerintem mind a 2en eltudjuk ezt egyedül intèzni, de szerinte ez miatt nem fontos nekem, hogy mi van vele -.-

KATEGÒRIA! Kort is ìrjatok kèrlek! 23L

2016. nov. 23. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem
2016. nov. 23. 13:06
 2/4 anonim válasza:
100%

Hát attól függ, benne mi zajlik ilyenkor...

Én pl szörnyen rosszul viselem, ha egy idegen nyúlkál hozzám ott lent.

Rám tuti megnyugtatóan hatott volna, ha legalább az első alkalomkor elkísért volna a barátnőm, akkor talán nem bőgve jövök ki az orvostól.

De az, hogy minden egyes alkalommal fogja a kezemet, mikor vizsgálnak hát nem tudom... Biztos nem venném zokon, ha legalább felajánlaná, max nem élnék a lehetőséggel.

23/L

2016. nov. 23. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kísért már el.. De ebben nincs semmi gond mivel Ő úgy se jön be a nőgyógyászhoz.
2016. nov. 23. 13:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Elkísérhet, úgyis kint megvár. Elkísérném ha őt megnyugtatná, engem nem hoz lázba, eddig egyedül jártam mert senki nem ért rá. Gyorsabban telik az idő ha van velem valaki amúgy.

22N

2016. nov. 23. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!