Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus csajok! Ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus csajok! Ti hogyan ismerkedtek? Tényleg nehezebb nektek az ismerkedés?

Figyelt kérdés
sziasztok olvasom itt néha a kategóriát is hogy nehezen megy az ismerkedés..ez tényleg így van? ti hol szoktatok ismerkedni?

2016. okt. 9. 19:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Relatíve sokkal kevesebb leszbikus lány van, mint meleg fiú. Aztán azt is számba kell venni, hogy sokan nem szívesen próbálkoznának biszexuálissal (őszintén, bunkóság lesz, de én sem szívesen, de nem a megcsalás krízis miatt, mert aki meg akar, megteszi orientációtól függetlenül). Tehát méginkább leszűkül a kör a női populáció 3-5%-ra. Ami azétr valljuk be, sokkal kevesebb szám, mint amivel a heteroszexuálisok dolgoznak. :D Tehát persze, hogy sokkal bonyolultabb.

Másik tényező, a lányos leszbikusok, mint például én. Még egy elvileg jó melegradarral rendelkező leszbikus közegben is csak kigúvadt szemmel bámultak rám, hitetlenkedve, mikor kiderült. Pedig azért annyira csajos én sem vagyok. :D Pláne, hogy én amúgy a kicsit fiúsabb típusú lányokat kedvelek.

A másik meg a társadalmi nyomás. Ha valaki nem vállalja fel teljesen, akkor valószínűleg sokkal nehezebb olyan ismerettségi kört kialakítania, mert ugye nem tudják mindenhol. És otthon is kalkulálnia kell, hogy milyen cuccai lehetnek, miket mondhat, miket nem, kit hozhat haza, kit nem... bonyolult. :)

2016. okt. 9. 19:39
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondja az utolsó.

valóban nehéz. :/

2016. okt. 9. 21:52
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex vagyok (amit tudom itt sokan leszólnak és így sok leszbikusnak nem is kellenék) de én felvállalom magam bárhol és mégsem találok sehol senkit. Normális pasival ismerkedni sem egyszerű de megfelelő lányt találni még nehezebb. Próbáltam neten és élőben is de semmi. 21/Bi/L
2016. okt. 9. 22:06
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz, szinte reménytelen a dolog:( rólam is mindenki azt hiszi heteró vagyok és ez sem könnyíti meg a helyzetem.. Ha kezdeményezni próbálok lehet félrenézem, vagy az illető nem gondolná h olyan értelemben gondolom.. Bárcsak heteró lennék:D
2016. okt. 9. 23:45
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Rólam sokszor levágják, mi a szitu, de igazából elbénázom, annyira zavarban vagyok. :D Meg mivel kicsit fiúsabb vagyok szerintem a kezdeményezést is tőlem várják, de ahhoz túl beszari vagyok egy rossz élmény után. :D
2016. okt. 10. 03:02
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahh, ne is mondd. 3 verzió van: kamu pasi írogat, meg kér képeket (ez miért jó??), vagy hármas szexhez keres a csaj a pasijával.. Vagy egy ronda csaj nyomul.. :(
2016. okt. 10. 11:30
 7/22 anonim ***** válasza:
90%
A bi, vagy bi hajlamú csajok meg játékszernek tekintik a leszbikusokat, akik szerintük minden lánnyal lefeküdnének, még hármasban a pasijával is. Undorító.
2016. okt. 10. 11:31
 8/22 anonim válasza:
100%

"Ahh, ne is mondd. 3 verzió van: kamu pasi írogat, meg kér képeket (ez miért jó??)"

Fogalmam sincs, de nagyon ismerős a szitu!

Nálam is próbálkozott néhány, magát lánynak kiadó fazon, képeket kétnek tőlem, főleg olyat, hogy mutassam magam bikiniben, meg fehérneműben, mert "Nagyon szeretik a leszbikus lányok, ha párjuk fehérneműben van" xD

Az ilyeneket vagy letiltom, vagy kiosztom őket és utána tiltom csak le!

Utána akárhogy is próbálkozhat, már nem fog többet zaklatni.

Csak ÓVATOSAN a netes ismerkedéssel, lányok!

19/L/Bi

2016. okt. 10. 11:47
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Én tomboy vagyok vagyis eléggé látszik,hogy nem vagyok hetero de így is kb lehetetlen,pedig nincsenek nagy igényeim,legyem normális és minimálisan vonzó. 19/L/L
2016. okt. 10. 15:57
 10/22 anonim ***** válasza:
Itt talàltam meg a baràtnõmet szóval ajànlom ezt
2016. okt. 10. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!