Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus csajok! Ti hogyan ismerkedtek? Tényleg nehezebb nektek az ismerkedés?
Relatíve sokkal kevesebb leszbikus lány van, mint meleg fiú. Aztán azt is számba kell venni, hogy sokan nem szívesen próbálkoznának biszexuálissal (őszintén, bunkóság lesz, de én sem szívesen, de nem a megcsalás krízis miatt, mert aki meg akar, megteszi orientációtól függetlenül). Tehát méginkább leszűkül a kör a női populáció 3-5%-ra. Ami azétr valljuk be, sokkal kevesebb szám, mint amivel a heteroszexuálisok dolgoznak. :D Tehát persze, hogy sokkal bonyolultabb.
Másik tényező, a lányos leszbikusok, mint például én. Még egy elvileg jó melegradarral rendelkező leszbikus közegben is csak kigúvadt szemmel bámultak rám, hitetlenkedve, mikor kiderült. Pedig azért annyira csajos én sem vagyok. :D Pláne, hogy én amúgy a kicsit fiúsabb típusú lányokat kedvelek.
A másik meg a társadalmi nyomás. Ha valaki nem vállalja fel teljesen, akkor valószínűleg sokkal nehezebb olyan ismerettségi kört kialakítania, mert ugye nem tudják mindenhol. És otthon is kalkulálnia kell, hogy milyen cuccai lehetnek, miket mondhat, miket nem, kit hozhat haza, kit nem... bonyolult. :)
Jól mondja az utolsó.
valóban nehéz. :/
"Ahh, ne is mondd. 3 verzió van: kamu pasi írogat, meg kér képeket (ez miért jó??)"
Fogalmam sincs, de nagyon ismerős a szitu!
Nálam is próbálkozott néhány, magát lánynak kiadó fazon, képeket kétnek tőlem, főleg olyat, hogy mutassam magam bikiniben, meg fehérneműben, mert "Nagyon szeretik a leszbikus lányok, ha párjuk fehérneműben van" xD
Az ilyeneket vagy letiltom, vagy kiosztom őket és utána tiltom csak le!
Utána akárhogy is próbálkozhat, már nem fog többet zaklatni.
Csak ÓVATOSAN a netes ismerkedéssel, lányok!
19/L/Bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!