Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus csajok! Ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus csajok! Ti hogyan ismerkedtek? Tényleg nehezebb nektek az ismerkedés?

Figyelt kérdés
sziasztok olvasom itt néha a kategóriát is hogy nehezen megy az ismerkedés..ez tényleg így van? ti hol szoktatok ismerkedni?

2016. okt. 9. 19:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Itt hogy lehet ismerkedni? Én mióta próbálom, de sehogy se sikerül :(

2016. okt. 10. 20:18
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon nehèz. Rajtam sem làszik, hogy nem heterò vagyok szòval egy kicsit megnehezìti a dolgom :/ viszont egy kicsit most remènytelen helyzetnek tartom, hogy valaha is megtudom talàlni èletem pàrjàt egy nőben...nem azèrt mert a pasik vonzanak, hanem mert nagyon nehèz az ismerkedès...20L
2016. okt. 11. 16:53
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

20:18

Kitartàs kell:) ha tippek kellenek irhatsz nyugodtan.

2016. okt. 11. 19:27
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
Sokaig probkoztam. De mar feladtam. 24 eves leszbikus fius csaj vagyok. Vagy az van hogy lemondjak a talit. Aki meg nem a randin derul ki, hogy van valakije. Belefaradtam. A munkaba temetkezek.
2016. okt. 12. 15:23
 15/22 anonim válasza:

kettő volt barátnőm is itt ismertem meg :)

21/L

2016. okt. 14. 23:51
 16/22 anonim ***** válasza:

Valóban nagyon nehéz az ismerkedés.. netes ismerkedéssel nekem általában az a problémám, hogy hamar felszívódnak a lányok és ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ennyire unalmas volnék?

Amúgy akinek van kedve, írjon nyugodtan :)

21L

2016. okt. 15. 10:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, eléggé nehéz leszbikusként ismerkedni, én legtobbször gyakorin próbálkoztam, sok korombeli lánnyal megismerkedtem, a legtöbben aranyosak, csak vagy nekem nem jönnek be ők, vagy nekik nem jövök be én, vagy a műveltségi szintünk annyira eltér, hogy nincsen beszédtémánk, random lányokat nem merek leszólítani, mert legtöbb esetben heterók és habár egykorúnak néznek ki velem, a legtöbb ember életkorának megtippelését elrontom 10 évvel, engem mondjuk szoktak leszólítani az utcán csak ők mind fiúk, ráadásul sosem az én korosztályom, meg eléggé heterónak nézek ki, a szüleimnek 2x kellett coming outolnom, mert nem hitték el, mondjuk okt. 11-én szivárványos szemöldökkel mentem iskolába nonverbális coming outként, de a legtöbb embernek nem volt egyértelmű, szóval ott sem számíthatok semmi olyanra, hogy egy lány random rámhajt
2016. okt. 16. 21:39
 18/22 anonim ***** válasza:
Uhm, nekem is írhattok. Egy olyan lány vagyok, aki szokott kicsit fiúsan és lányosan is öltözködni, ez nálam kedvfüggő :D belsőre talán inkább fiúsabb vagyok, imádom az autókat, és nem szeretem annyira a nyálas dolgokat :'D 15/l
2016. nov. 6. 17:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyik legjobb lehetőség az Ösztrosokk-os bulik, csak csajok, tánc, pia. Jobban oldódik az ember és a félősek is mernek ismerkedni.

Neten ismerkedni,meg szerintem elég necces, mivel sokan másnak adják ki magukat.

20/L

2016. nov. 14. 13:24
 20/22 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy leszbikuskent ismerkedni kb. lehetetlen. En kimondottan noies no vagyok,az emberek szepnek tartanak,megsem tul sikeres az ismerkedes nekem,mert: nagyon kepzomuveszeti beallitottsagu vagyok,de a leszbikus nok koreben ezek a tevekenysegek nem menok, max. a tini lanyok koreben,de hozzajuk korombol kifolyolag nem vonzodom. (29eves vagyok) Valamilyen kozos hobbi igenis fontos egy parkapcsolatban,mert nem lesz kozos tema,es erre siman ramegy a kapcsolat.A masik pedig,hogy minden lany,akivel talan lenne bennunk kozos,az tolem tul messze el,de tavkapcsolatba nem megyek bele, mert nincs benne perspektiva... es hat persze,mivel szep,noies no vagyok,aki muveszi beallitottsagu,es diplomas (jogasz vagyok) allandoan ram nyomulnak ferfiak is,mert azt gondoljak,hogy megteritenek... hat nem fognak!:D a legutobbi kiirt kerdesemre is irtam, hogy nokent not keresek,de mintha a falnak beszeltem volna,csak ferfiak erolkodtek iranyomba... emellett meg fontos az is,hogy csak hozzam hasonlo nagyon noies,szep,normal alkatu nokhoz vonzodom,de ilyen nagyon keves van korunkben...

Na mindegy,asszem veszek egy macskat :DD

2016. nov. 21. 06:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!