Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbi csajok figyelem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi csajok figyelem?

Figyelt kérdés
nektek mi vonzó egy nőben? mi az ideálotok? külső, belső
2016. nov. 7. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem a fiús leszbikusokat, mind külsőre, mind belsőre.
2016. nov. 7. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Én pedig a nőies lányokat szeretem:)
2016. nov. 7. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jómagam is "lányos" lány vagyok, és csak olyan lányok jönnek be, akik szintén "lányosak" (ugyanúgy sminkelik magukat, szép hosszú hajuk van, nem nyomják le idomaikat). Ideálnak tekintem Jennifer Lawrence-t hihetetlenül bomba csajszi! Belsőleg legyen meggondolt, intelligens, humoros. 18/l
2016. nov. 7. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Külső :nálam nőiesebb (nem nehéz feladat :) ) és adjon magára.

Belső:oly sokmindent lehetne írni...legyen értelmes,humoros ,kedves,nem hátrány ha házias...és oly sokminden.Úgyis az számít egyezünk e :)

21 LL butch

2016. nov. 7. 17:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Külső: A lányos lányok tetszenek, én is az vagyok, nagyjából annyira legyen nőies, mint én. A hosszú haj nyerő. Alakra nem tetszik a túl sovány, de a duci se, inkább a kettő között legyen.

Belső: Legyen egyedi, ne az a tipikus tömeglány, nevettessen meg, legyen minél több közös bennünk. Valamiért nagyon megfog, ha van egy hobbija, amit imád (pl rajzolás, zenélés, éneklés,írás, csak lehetőleg ne sport legyen.) Egyébként változó, ki tetszik meg.

2016. nov. 7. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!