Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit számít a figyelem a szexben?
Elég bután fogalmaztam meg a kérdésem,de igyekszem elmagyarázni. Előző párommal vesztettem el,ő volt nekem mindenben első és rendszerességgel történt a dolog. Azonban sosem érdekelte ha nekem az adott pillanatban jól esik, neki meg annyira nem,inkább elmozdult,minthogy mondjuk én is el tudjak menni. Nem volt durva de elég gyorsan lezárta mindig a dolgot amint végzett. Nagy ritkaság volt a "2.menet" vagy az előjáték... ha beleharapott a nyakamba amit imádok éppenhogy csak hozzám ért,petting se izgatta.
Aztán van most a jelenlegi párom kisebb mérettel de hozzám ér, már libabőrös vagyok. Vagy vele miért jobb?
Igen!
A figyelem is számít és a kölcsönös vonzalom is!
Mert ő odafigyel rád és tudod már,hogy mit kaphatsz tőle , mire számíthatsz,és a tested az agyad az érzékeid pozitívan reagálnak az érintésére :) Mert igaz a mondás nem a méret a lényeg :)
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!