Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon alacsony vagyok? Még...

Nagyon alacsony vagyok? Még meddig nőhetek? Nálatok ez hogy volt?

Figyelt kérdés

Nemsokára 14 leszek (másfél hónap múlva) és csak 161 cm vagyok. Én alacsonynak látom magam. Jó, vannak nálam kisebbek, de olyanból több van, aki magasabb és a legtöbb osztálytársam mellett is kicsinek látom magam.

Gondolom sokat nem növök már, mert tavaly szeptemberben 159 cm voltam, azóta 2 centit nőttem és ennyi.

A családomban anyukám 165 cm, apukám 180, apai nagyszüleim igen alacsonyak, mamánat már leeelőztem, papám sem nagyobb 165-nél, anyai nagypapám 180 felett van, ott a mamám meg nem él. Anyukámnál biztos nem leszek magasabb.

2016. nov. 15. 22:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy nagyon alacsony. Én 162 vagyok 14 éves korom óta, igaz jelentősen idősebb vagyok nálad. A 165-öt még elérheted, nem minden lány áll meg 14 éves korában. De azért már nem valószínű, hogy hirtelen megnyúlsz 10-15 centit, az a fiúk sajátja :) Lányom 170 cm, apukája 180. A nagyszülei az én részemről nem magasak, apai részről is inkább csak a mamája számít magasnak. Nagynénje, aki az apukája húga, elég magas, 180 cm. A családban nincs olyan magas lány mint ő, valahogy így sikeredett :)
2016. nov. 15. 22:41
 2/2 anonim válasza:

Szia, én is 14 vagyok, simán nőhetsz még. A nők (ha minden igaz) kb 18 éves korukig nőnek. Én pl 2 évig alig nőttem valamit, aztán egy fél év alatt 10 centit. Meg ez egyén függő is. Amúgy szerintem nem vagy kicsi, mostanában ez egy normális magasság a nőknél, meg előnye, hogy ha majd később lesz barátod, akár felvehetsz egy magassarkút is, akkor se leszel magasabb a barátodnál. Én mondjuk szívesen lennék kisebb, mert én meg szerintem túl magas vagyok. (vagy akkor nőjek még egy picit és akkor elmehetek modellnek)

169-170 cm

2016. nov. 15. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!