Baj, ha (férfi) szappannal szoktam kimosni a hüvelyemet?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs több ezer forintom intim mosakodókra, így mindig szappannal mosom meg, belül is (1 ujjal). Lehet tőle valami bajom? (Néha szokott csípni utána a hüvelyem pár percig, de aztán elmúlik) Eddig szerencsére semmi bajt nem okozott, de olvastam, hogy annyira nem egészséges...2016. nov. 9. 18:57
11/19 anonim válasza:
Ez olyan, mintha a szádat mosnád ki naponta kétszer szappannal. Az is lehet, hogy ez a kérdés vicc. A szappan az úgy csípne, hogy utána nem hiszem, hogy kedved lenne még egyszer megpróbálni. A hüvelyt irrigátorral, tejsavval hígított vízzel szokták kimosni, de nem naponta, legfeljebb házasélet után.
12/19 anonim válasza:
A végbél nyílásodat is kimosod szappannal?
13/19 anonim válasza:
Minek kérdezed, hogy baj-e, ha úgysem fogadod el a józan tanácsokat?
14/19 anonim válasza:
Már 400-500 ft-okért is lehet jó intim lemosót venni, nem csak több ezrekért..
15/19 anonim válasza:
A végbélnyílást azt lehet szappannal mosni
16/19 anonim válasza:
Én is kimosom minden nap szappannal a végbelem, utána bekenem amilyen mélyen csak tudom körömvirág krémmel.
17/19 A kérdező kommentje:
Antibakterialis szappant sem szabad hasznalni a huvelyben?
De megfogadom, csak kivancsi vagyok :)
2016. nov. 17. 19:20
18/19 anonim válasza:
Én a helyedben semmilyen szappant nem használnék, a hüvelyt amúgy is csak kívülről szabad mosni
19/19 anonim válasza:
Nem szabad antibakteriálisat sem, a jó bacik kellenek oda, ne irsd ki őket, különben a fertőzések könnyebben felszállnak a méhedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!