Nők ti szőrtelenítetek szex előtt?
Nem mindig szoktam előtte. Az exem elvárta, azt szerette ha teljesen pucér, de ha úgy adódott hogy nem volt időm előtte leszedni akkor azért nem akadt ki :)
A mostani párom pedig nem szereti ha teljesen pucér, inkább borostásan, így neki csak néha szedem le ha már túl szőrös :D
Én ha tehetem mindig leborotválom /komplett/
Sokkal érzékenyebb a bőröm és magabiztosabb vagyok a párom előtt.
De ha kicsit szőrös (néhány napos) az se tragédia, csak dzsumbuj ne legyen.
A legtisztább az,ha rákérdezel. Nincs abban semmi ciki
26 nő
Én srác vagyok, de engedelmeddel én is válaszolok.
Én szeretem a teljesen csupaszt is, meg a felül fazonírozottat is. A kis borosta nem gáz, de a hosszú szőr engem kimondottan visszataszít. Nem is esztétikailag, hanem főleg azért, mert ha lemegyek nyalakodni, utána a szőrszálakat kell halászgatnom a számból, ami nem kicsit illúzió romboló.
A legjobb (számomra) a teljesen csupasz megoldás, mert akkor zéró a szőrszálköpködős probléma. Ha egy kicsit hosszabb a szőr, már csökken sajnos a nyalakodó kedvem. Szeretném rávenni a feleségemet, hogy valami maradandó (lézeres vagy villanófényes) szőrtelenítésre menjen, mert akkor még a borosták szúró hatása is megszűnne.
Viszont ez csak az én véleményem, minden pasi más, sokan vannak, akik szeretik a szőrt, mert úgy gondolják, hogy a csupasz punci az kislányos. A legjobb, ha megkérdezed előtte a párodat, hogy ő mit szeretne és a megfelelő előkészítéssel várod őt a nagy esemény előtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!