Túl sok férfihormonom lenne? Hogy van ez pontosan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18/L vagyok.
Utánaolvasgattam most ennek a témának, de van pár kérdésem, és bocsánat, ha hülyének tűnök miattuk.
Először is, más dolog miatt nemrég voltam kivizsgáláson, vérvétellel együtt, ettől függetlenül kimutatható lett volna a túl sok hormon, ugye? (mintha azt olvastam volna itt, hogy vérvétel is kell hozzá)
Igazából csak a túlzott szőrösödés miatt ötlött fel bennem ez a dolog.
Mire számíthatok, ha direkt ezzel elmegyek szakemberhez, hogy néz ki egy vizsgálat?
Előre is köszönöm!
2016. aug. 10. 22:58
1/1 anonim válasza:
Vesznek vért. Megvizsgálják. A nődokid is kérheted, hogy nézesse meg. A lényeg, hogy célzott vizsgálat kell, mert a sima vérvételnél nem nézik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!