Feleségemnél HPV68-at diagnosztizáltak, megcsalt?
Figyelt kérdés
1 éve már volt ilyen vizsgálaton, ott mindene negatív volt. Azt olvastam ezt csak szexuális úton lehet elkapni, így felmerült a gyanú, hogy más is lőtt, mivel én nem lőttem másfelé.ma 19:16
1/4 anonim 

válasza:

HPV-nek lehet több éves de akár 10 éves alvó periódusa mielőtt belódul egy olyan pillanatban, amikor gyengébb az immunrendszer. Ezen felül a HPV nem csak szexuális úton terjed, szóval nem tudom hogy ezt hol olvastad.
3/4 anonim 

válasza:

2-es, férfiaknak nincs megbízható HPV tesztjük sajnos. Ezért van annyi fertőző, aki nem is tudja, hogy viszi mindenfelé a vírust. Lehet, hogy a kérdező adta oda a feleségének akár már akkor, amikor összejöttek, de persze ő nem tudna róla.
1-es vagyok.
4/4 anonim 

válasza:

Nálam is felmerült a gyanú tavaly, szerencsére negatív lett. Akkor én meg is kérdeztem a dokitól, hogy mégis hogy kaphattam el, mivel csak a férjemmel voltam, talán megcsalt?
Azt mondta erre, hogy már rég felülbírálták ezt a nézetet, hogy csak nemi úton terjed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!