Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Télen síeléskor...

Lányok! Télen síeléskor hogyan tudtok pisilni a síoverálban?

Figyelt kérdés

2016. okt. 14. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Beleengedem a betétbe, majd kidobom és a sielés után lecserélem az egész cuccot.

Mit gondolsz, a maratoni futók hogyan oldják meg a szükségüket? Megy utánuk egy toi-toi?

2016. okt. 14. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért ennél van higiénikusabb és praktikusabb megoldás is.... Én tavaly a síelésnél egy barátnőmtől kaptam egy papírból készített pisilőtölcsért (azt hiszem Intim Kála volt a neve) azzal oldottam meg. Nem kellett teljesen levetkőznöm csak letolni térdig a nadrágot. Hiszen ülni és kapaszkodni elég nehéz a vastag ruhában és a síbakancsban.
2016. okt. 15. 09:14
 3/4 anonim válasza:
100%
Normálisan. Igaz, kicsit hosszabban tart, de ha van WC, akkor el tudok menni.
2016. okt. 16. 08:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha síelni megyek, előtte mindig felnőtt méretű pelenkát szoktam felvenni. Szerintem ez a legegyszerűbb, nem kell a mosdóban térdig levetkőzni. Két pisit nyugodtan beleengedek, azzal még biztonságosan le lehet ülni, este a szálláson ráérek cserélni.
2016. nov. 1. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!