Sieléskor tampon kell vagy nyugodtan használhatok betétet is?
Nem mondod komolyan, hogy betétet használsz?
Hány éves vagy?
14. Miért? nemhiszem hogy gáz lenne. Nekem ez a kényelmesebb és egézségesebbnek is tartom.
De milyen ,,gondot" okozhat ha a betétet választom? (Most fogok először sielni/snowboardozni)
hát nem tudom,hogy mennyire erős a menzid elképzelhető,hogy elcsúszik,átázol,meg azt hamarabb is kell cserélni mint a tampont.
mondjuk én is betét szoktam használni,nagyon görcsölök tőle.
17L
Én betétpárti vagyok, mert a tamponnál sokkal nagyobb a fertőzésveszély, pláne, ha idegen helyen cserélek. Vegyél fel a naci alá egy kis cicanadrágot, ami abból a szempontból is jó, hogy melegen tart.
Egyébként tök jó.. ciki, ha valaki betétet használ, lassan már az is ciki lesz, ha menstruál.. jó irány, nem mondom.
Ja így már érhető, ha 14 vagy. Bocs
De amúgy szerintem tampont, vagy soft tampont használj, mert tuti biztonságos.
Semmi baj =)
Nemtudom.Az erőseb napokon szoktam a nadrág alá venni egy cicanadrágot ami fekete,és igy biztonságban érzem magam (:
Tampont még soha nem használtam, mert egyszerűen nem megy.... :S
Ha van még vélemény vagy tapasztalat akkor nyugodtan irjátok meg.jóljönne. köszi.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!