A kis mennyiségű, krémes, tiszta fehér folyás egyáltalán nem baj, normális, különösen jellemző a menstruáció előtti 1-2 hétre (ovuláció után, progeszteron hatásra). Ha viszont nagy mennyiségű, túrós és mellette ég, viszket odalenn, akkor fertőzés van a háttérben.
2016. okt. 10. 17:18
3/9 anonim válasza:
Teljesen normális, a hüvelynek nedvesnek kell lennie, az a baj, ha száraz. Cikluson belül változik, hogy milyen állaga van a folyásnak, az ovulációt is jelzi a legtöbb nőnél, mert akkor nyúlós állaga és fényes színe lesz.
2016. okt. 10. 17:24
4/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó kettőnek köszönöm, ment a zöld pacsi! :)
Nem ég, nem fáj meg ilyenek, szóval akkor nincs gáz a jelek szerint.
Első, gáz ha ennyitől kiakadsz, nem hinném, hogy annyira durván írtam volna le :)
2016. okt. 10. 18:07
5/9 anonim válasza:
Normális,a hüvely tisztítását szolgálja,mennyisége egyénenként eltérő,pici szaga lehet,színe fehér,átltszó de halvány sárga is lehet
2016. okt. 15. 20:33
6/9 anonim válasza:
Amint mondták ez teljesen normális.Nekem napi rendszeressèggel van.De a 2 válaszoló válaszát nèzd az teljesen pontos.
2016. okt. 16. 10:10
7/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok.A többiè is csak azt találom legmegfelelőbbnek.
2016. okt. 16. 10:11
8/9 A kérdező kommentje:
Nektek is köszönöm a választ! :)
2016. okt. 16. 21:19
9/9 anonim válasza:
A "fehér folyás" a méhnyaknyák, a termékenység jele. Ez normális. Itt még lehet okosodni a témában: hormonmentes.hu/termekenysegunk-titkos-kulcsa-avagy-a-mehnyaknyak/
Ha szeretnéd tudni, mikor és miért, hogyan változik, szerintem érdemes követni a ciklusodat. :) Egy blogbejegyzésben összeszedtem az ezzel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, linkeket: kelenfoldon.blogspot.hu/2017/01/cikluskovetes.html
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!