Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehérfolyás ez természetes?...

Fehérfolyás ez természetes? Lent kifejtve

Figyelt kérdés
elég sok fehérfolyásom van.. napvégére a bugyimba egy egész nagy csík van és vastag is ! de ez így van minden nap.. már nagyon régóta ez a természetes??? nem lehet csökkenteni rajta???? mert ha a barátommal együtt leszek akkor elég ciki lesz ha fehér csík van a bugyimba : S hogy tudnám megoldani hogy ne legyen??? NAGYON ZAVAR köszönöm
2011. jan. 17. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Nincs kellemetlen illata? Nem csíp vagy viszket a puncid? Hány éves vagy?
2011. jan. 17. 18:34
 2/10 A kérdező kommentje:
nem csíp : D küldönösebb illata nincs.... azaz nem büdös ! 16 éves vagyok
2011. jan. 17. 18:36
 3/10 A kérdező kommentje:
nem is viszket !
2011. jan. 17. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha fehér, és nem viszket akkor ez természetes. Én ajánlani tudom, hogy hordj tisztasági betétet, ezt naponta többször tudod cserélni, és igy nem marad nyoma a bugyidon. Már nagyon jó és vékony betétek kaphatók.
2011. jan. 17. 18:39
 5/10 A kérdező kommentje:
de nem lehet csökkenteni a folyás mennyiségét? engem nagyon idegesít... :S
2011. jan. 17. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem nagyon. Ha nagyon zavar, akkor irány a nőgyógyász, ő biztos választ fog adni. Van gyermeknőgyógyászat, oda nyugodtan mehetsz 18 éves korodig.
2011. jan. 17. 18:48
 7/10 anonim válasza:
Nekem is ez van és nekem is már jó ideje. Nem is mondtam el anyámnak pár évig h folyásom van, aztán mikor elmondtam elvitt a nőgyógyászhoz de mivel h még szüz voltam nem tudott rendesen megvizsgálni, ezért vett mintát h megnézze nem e valami gombás fertőzés. De nem fertőzés volt ezért azt mondta h ez normális és majd elmulik (de azota sem mult el pedig már jó pár éve volt) de azért menjek el vérvételre h nem e hormon zavar. De aztán ez annyiban is maradt. Aztán rá kis időre kiderült h hormon zavaros vagyok, de nálam lehet h ez nem attol van. Szoval én azt ajánlom h menj el nőgyogyászhoz és ha neked sem fertőzés, akkor menj el vérvételre. Én megbántam h akkor nem mentem el, mert akkor elöbb kiderült volna talán h van vmi bajom. Majd irtd meg h mi van veled :)
2011. jan. 18. 02:14
 8/10 A kérdező kommentje:

úúrsiten. .:D én nem megyek orvoshoz ! :D nem vagyok hormonzavaros... annak lenne valami jele nem??? nincs bajuszomse.... nem vagyok orángután se.. : D NEM vagyok homron zavaros ! :D

jah am mit írt fel az orovs a hormonzavarodrA?

2011. jan. 18. 13:59
 9/10 anonim válasza:
Azért ari vagy mondhatom... én sem vagyok se szőrös se semmi :D de nem gáz... és nem mondtam h hormonzavaros vagy. Nem csak tesztoszteron hormon van az ember szervezetéban (amitől szőrösdne az ember tulságosan). Kérdeztél valamit segíteni akartem. Én sem szivesen mentem el a nőgyógyászhoz de még mindig azt tudom ajánlani h mégis fontold meg és menj el.
2011. jan. 18. 20:20
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönm : D
2011. jan. 19. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!