12 éves vagyok, már tavaly megjött a menstruációm és kb fél éve szinte minden nap fehér folyásom van mit tudok ellene tenni? Vagy ez természetes?
Nagyon idegesïtő,mert ha még nem jött meg már akkor is kell betét..
A színe átlátszó,de néha fehér és sűrű
Anyukámnak nem merem elmondani,mert nem szoktunk ilyenekről beszélni és egy kicsit szégyenlős vagyok az ilyen témákban..
Normális.Serdülő korban jelenik meg a fehér folyás, ami a hüvely tisztulását szolgálja és a menopauzáig eltart(45-50 éves korodig legalább,ekkor szűnik meg kb végleg a mensi majd).Színe fehér vagy átlátszó lehet,amikor száradni kezd sárgás(pisihez hasonló színű),pici szaga van.
Egyénenkênt eltér kinek milyen erősségű a folyása,valakiknek alíg van,szinte észrevehetetlen,másoknak több van és tisztasági betétet kell használniuk.
Már lehet nagyon vékony tisztasági betétet venni,roosmanban egyenként csomagolva lehet pl dobozba van csomagolva Libresse-t kapnimzöld színe van,CurveFit van ráírva.Ez bugyihoz való.
Tangához meg a legkisebb méretű tisztasagi Libresse Economy Pack ez lila dobozban van.
Szokj hozzá, ez természetes. Én nem szoktam tisztaságit se betenni, mert zavar. A mosógép kimossa azt a keveset, ami a bugyimra megy. Amúgy ezen mit kell elmondani? Vagy nem értem, miért ilyen nehéz ez? "Anya vegyél tisztasági betétet, mert szükségem van rá a folyás miatt." Ilyen egyszerű.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!