Hol kezelnek ki engem is meg a barátomat is? Van valhol megoldás?
kb 2 éve együtt járok a barátommal. Azóta 3 hónaponta kijön vmi fertőzés én elmegyek a nőgyógyászhoz és kikezeltetem ha már elviselhetetlenül szúr, éget és viszket alul. Borzaszto kellemetlen és már szexelni sincs kedvem.
Ha barátom úgyanezt hasonlót érzi (ő mindig enyhébbet) akkor ráken vmi kenőcsöt és kész.
Valószínleg egymásnak adogatjuk át ezt a dolgot.
Sem a nőgyógyász sem az urulógus nem segít abban, hogy normálisan ki legyünk kezelve.
Most felírtak nekem antibiotikumos kúpot de minek csináljam végig, ha visszakapom ?!
Hol csinálnak mindkettőnknek normális labort, ahol összenézik a két eredményt
Barátomnak még labort se készítettek hiába kérte.
Nekem is volt ilyen,két dolog segített: a fogamzásgátló szedése óta nehezebben kapok el mindenfélét (szinte nem is. Nem tudom a gyógyszer hatása-e)
Aztán az étrend is segített. Kevesebb élesztővel készült dolgot és cukrot eszek, állítólag a fehér folyás okozója a gomba, az pedig köztudottan ezek segítségével szaporodik.
Meg ha jól emlékszem amikor nem szedtem gyógyszert, kaptam is egy 3 szuris védőoltás szerű dolgot. Sajnos a nevére nem emlékszem, csak arra,hogy drága volt. De működött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!