Azok, akik abbahagyták a fogamzásgátlót, miért döntöttek úgy, hogy leteszik?
Két és fél éve szedem a Yasminelle-t, anno cisztákra írták fel. A migrén és a szokásosnál érzékenyebb lelkiállapoton kívül hálistennek más gond nem volt, a bőröm kitisztult, a hajam sűrűbb lett,az alakom is szebb lett. De most észrevettem, hogy a pattanások előkerülnek, a közérzetem nem jó, és ha megjön, alig tart 4 napig, ami nem lenne baj, de alig barnázok valamit.
Most azon gondolkodom,mivel nincs párkapcsolatom egy ideje,hogy abba kéne hagynom. Egy ideje már gondolkodom ezen. Kitisztulnék és a természet intézné a dolgát, viszont nem vagyok biztos a döntésemben.Két ismerősöm is lerakta a gyógyszert, mondván ők nem akarnak meddők lenni,de fél éve a poklokat élik, nem jön meg nekik,kiborulnak,stb . Az orvosom azt mondta, ha abbahagyom, a ciszták visszajöhetnek, a hajam kihullhat, stb, de rám bízza.Mivel kisbaba ( sajnos) nincs most kilátásban, szerinte jobb lenne, ha szedném.
Ti miért hagytátok abba és mennyi idő után? Mennyi ideig tartott mire visszaállt a régi ciklusotok?
Szia!
Én 9 évig szedtem, egy éve hagytam abba. A ciklusom rögtön visszaállt, azóta is pontosan 29 nap. Azért hagytam abba, mert összeházasodtunk és így nem lenne gond, ha besikerülne egy baba. Próbálkozni csak lakásvásárlás után fogunk, de sosem lehet tudni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!