Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akik abbahagyták a fogamzásgát...

Akik abbahagyták a fogamzásgátlót, mikor jött meg a mensesük utána újra?

Figyelt kérdés
2 év után a múlt hónapban abbahagytam a gyógyszert,magasabb volt a vérnyomásom és cisztám lett,így azt javasolta a nőgyógyász,hogy hagyjam abba. Ha még szedném akkor tegnap kellett volna megjönnie,az volt a 28.nap,de még ma sem jött meg.Óvszert használtunk,így terhes nem lehetek szerintem.
2014. ápr. 22. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Hallottam ,hogy volt akiknek hónapokat is váratott magára a menstruáció . Nálam gyógyszer abbahagyás után ,már ami rendes menstruációnak számít ,az első 35-40 napra volt ,onnantól ezt követően már a szokásos 28-30 napra jött .
2014. ápr. 22. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:

10 évig szedtem, utána rendesen megjött, nem emlékszem, hogy pont 28 napra, vagy volt-e pár nap eltérés, de sok nem volt.

Egyébként érdekes, mert nekem akkor lett cisztám, amikor már nem szedtem és azt javasolták, hogy szedjem újra :)

2014. ápr. 22. 18:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem a mellemben volt ciszta,ezért javasolták,hogy hagyjam abba..Meg a vérnyomásom ami miatt főleg letettem,pedig szedném még,mert ezt tartom legbiztonságosabbnak terhesség ellen. :/
2014. ápr. 22. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!