Fogamzásgátlót abbahagytam, egyszer jött meg, utána már nem, miért?
Figyelt kérdés
Szedtem qulairát, abbahagytam, mert 2 hónapig meg volt tőle jödve. elmentem vele nőgyógyászhoz, azt mondta még 5 hónapot szedjem, akkor lenne normális valószínű, de abba is hagyhatom. abbahagytam, elmúlt. utána 1 hónap mulva normálisan megjött, de most megint meg kellett vna 8 napja és semmi. szerintetek most mi van?2010. szept. 21. 09:40
1/3 anonim válasza:
Nekem volt úgy, hogy 10 napot is késett. Már teszteltem, mert azt hittem babás vagyok (mellesleg óvszer mellett ez nem volt valószínű). Hormonzavarod van...ennyi.(ha a baba kizárt). Ne aggódj, kell egy kis idő, míg beáll...
2/3 anonim válasza:
Összezavarta a tabi a hormonjaid. Ha pár hónap alatt nm jön helyre, akkor menj el orvoshoz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, ezzel megnyugtattatok :)
2010. szept. 21. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!