Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruacios kerdesbe segitene...

Menstruacios kerdesbe segitenetek?

Figyelt kérdés

Mult honapban 20.an megjott ebben a honapban meg ma se jott meg es aggodok h valami bajom van

Szuz vagyok 15eves vagyok

2016. aug. 25. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Még csak 15 éves vagy, gondolom azért nem olyan régóta menstruálsz. Még azoknál is előfordul pár napos csúszás, akik már hosszú évek óta rendszeresen beállt ciklussal rendelkeznek. 15 évesen meg ez még nálad nem mondható el, szóval nincs semmi gond. Majd megjön. Sőt, még ebben a korban az sem ritka, hogy valakinek ki is marad 1 hónap.
2016. aug. 25. 13:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Még ilyen fiatalon nem áll be a ciklus rendszeressé, unokatesóm pl csak 3 havonta menstruál, de van h random megjön neki
2016. aug. 25. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Majd par ev alatt beáll. Addig legyen nalad mindig 1-2betèt !

Nekem 14evesen megjott aztan fel evig semmi. Majd megint par honapig megjott ossze vissza aztan egy evig semmi.. 17multam mire nagyjabol beállt.18mire teljesen.

2016. aug. 25. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!