Írnátok légyszi menstruációs sztorikat? Saját lent
Egyik nap készültünk vendégségbe,és mikor már kettő óra volt kb akkor éreztem mintha nedves lenne a gatyám.1óra múlva indultunk is haza,én még nem is sejtettem hogy megjött,egy két órás kocsiutat ültem végig úgy.Hazaértünk,mentem wc-re,akkor látom hogy a fehér bugyim az szinte mindenhol piros,a sötétkék farmerom segge nagy része véres,mondanom se kellett mennyire volt jó,de szerencsére hosszú sötét felső volt rajtam.Ami még a legjobb hogy ahol voltunk ott két fiú van szóval otthon csak úgy égett a fejem :c
Akkor jött meg negyedszer és 13 éves voltam:)
En ezert veszek olyankor fekete nadragokat, hosszu felso, pulcsi plusz betet+tampon kombo
Igy tuti nincs cink :D
Vagy ha lassan meg kell jonnie, akkor mindig teszek be tisztasagi betetet, ha meg olyan helyre megyunk, ajkor rendeset, hogy ne legyen baj, ha nem tudok wcre szaladni vagy bugyit, nadragot cserelni :)
Igy sosem volt meg cinkem belole:)
Nekem pár éve általánosban jött meg másodjára 2 hónapos kimaradással. Fiatal voltam, és a barátnőm még nem is tudott arról, hogy mi az a menstruáció. Nos, suliban délután megjött, és semmi nem volt nálam hiszen nem számítottam rá 2 hónap kimaradás után és tapasztalatlan voltam. Wc papírt kellett használnom ugyanis nem mehettem haza és a barátnőmnek nem szerettem volna az adott pillanatban elmagyarázni, hogy mi ez a folyamat és hogy mit kellene ilyenkor tenni. Napközi volt, és a sulinővér már hazament, így nem tudtam oda se beszaladni. Aztán azt kellett mondanom a barátnőmnek, hogy megy a hasam, ezért mászkálok 10 percenként WC-re egy halom wc papírral. Nagyon gáz volt... Főleg 11 évesen.
A másik mikor a rokonokhoz utaztunk és egy 12 órás úton voltunk kocsival. A kocsiban jött meg, mire a rokonokhoz értünk nem álltunk meg mert már nem volt sok hátra, és csurom véres gatyában érkeztem meg, a kocsi ülése meg... Gondolhatod...
Köszönöm a választ
Nem lehetett valami kellemes :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!