Normális a kevés menstruációs vér?
Szia! Valami ilyen helyzetben vagyok en is. Három vagy négy napig mensizek, de egy ideje eleg keves ver távozik belőlem, de ugyanugy gorcsolok mint eddig. Valamikor pedig omol belőlem mint a patak.
Egy masik problemam miatt voltam nogyogyasznal es rákérdeztem. Azt mondta nincs itt semmi probléma. Mindenkinek mas a szervezete, máshogy reagál a dolgokra.
Ez a két evőkanálnyi ez egy egesz napi? Mert akkor pecsételő verzesrol beszelunk. Azzal fordulj orvoshoz.
Beszélj anyukáddal es menjetek egy egy nőgyógyászhoz.
18\L
Nem, hanem így amúgy.De ahogy utána olvastam, olyan is van(és normális!!) ha valakinek csak 1 evőkanál jön.
Nagyon köszi a választ! :)
Ezt így hasraütés szerűen nem lehet megállapítani, csak orvos tud konkrétat mondani. Ha nem vastagszik meg rendesen a méh nyálkahártyája az nehezíti a későbbi teherbeesést. Szóval én kivizsgáltatnám magam a helyedben.
Egyébként nekem is ennyike a vérzésem, csak én fogamzásgátlót szedek ami a nyálkahártya megvastagodására is kihat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!