Menstruációs görcsökre használ az 50 mg-os Flector por, és mitől lehet ez? Tovább lent: -->
Igen, a Flector hatásos lehet.
Az általad leírtak normálisak, ha beáll a menstruáció, talán enyhülnek a tünetek, bár ez egyénileg nagyon változó.
Nekem is ilyen volt amíg nem szedtem fogamzásgátlót. Van aki egyszerűen ilyen alkat. Egy kivizsgálásra érdemes elmenni azért, bár engem anno 3 doki is azzal küldött el, hogy majd ha idősebb leszek enyhül, illetve majd szülés után...a nagy vérveszteség miatt vasat szedek a mai napig ilyenkor.
A flectort illetőleg nekem nem hatott. Baleset után gerincsérülésre kaptam, arra jó volt de amikor megjött, ugyanúgy fájt, arra külön vettem be gyógyszert. Mondjuk nekem alapból a cataflam is kevés volt, apranaxot vettem be ha már állni sem bírtam. Gyógyteából a citromfűt és orbáncfűt tudom ajánlani, de nem használ azonnal, csak ha már egy ideje iszod amikor megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!