Flector por mennyire hatásos menstruációs görcsökre?
Kipróbáltam már a Cataflam-t, NoSpa-t, Algopyrint, Algoflex-M-t, de alig használnak valamit is..
Az első 2 napban nagyon szenvedek, az ágyból sem bírok felkelni, a melegvizes palack is kb. 2-3 óra után segít..
Most egy ismerősöm ajánlotta a Flector port, mert ő is erős görcsökkel küzd..Próbálta már valaki?? Milyen mellékhatásai vannak??
22/L
Szia!
Én is nagyon sok mindent próbáltam már és nekem az Apranax jött be nagyon. Doki tudja felírni.
Flektor port én egyszer nagyon durva mandula gyuszira kaptam,mert alig bírtam nyelni. Egyet sikerült meginnom,de majdnem az is kijött,olyan szar íze volt...
Köszi a válaszokat! :)
Utolsónak javaslom, hogyha vmi rosszízű port, vagy akármit kell meginni, fogd be az orrod, miközben iszod, és nem fogod érezni az ízét! : )
Ha a cataflam nem segített ez biztos fog. Sokkal erősebb annál. Igaz én menstruációs görcsre is csak egyszer vettem be cataflamot, de akkor használt, gondoltam ha nem használ fejfájásra sem az algo család akkor nem fog erre sem az M használni így bekaptam egy cataflamot. Én migrénes vagyok.
Nem tudom feltétlen szükséges-e a Flector por.
Mellékhatásait itt olvashatod: [link]
Ez mindenkinél más. Szervezettől függ. Egyik ismerősömnek a Cataflam 15-20perc alatt hat (szintén fejfájásra bár nem olyan mint az enyém nem olyan migrénes) nekem néha egy óra pedig még migrén megelőzésre is szedek gyógyszert. Szóval ez változó.
Szerintem is menj el orvoshoz. Ne a legerősebb fájdalom csillapítókhoz nyúlj, a Cataflam is elég erős annak is hatnia kéne ha csak nem vagy már nagyon hozzá szokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!