Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Flector por mennyire hatásos...

Flector por mennyire hatásos menstruációs görcsökre?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam már a Cataflam-t, NoSpa-t, Algopyrint, Algoflex-M-t, de alig használnak valamit is..

Az első 2 napban nagyon szenvedek, az ágyból sem bírok felkelni, a melegvizes palack is kb. 2-3 óra után segít..

Most egy ismerősöm ajánlotta a Flector port, mert ő is erős görcsökkel küzd..Próbálta már valaki?? Milyen mellékhatásai vannak??

22/L

2011. júl. 14. 12:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
Elég régóta menstruálok, nekem annyira erősek voltak a görcseim,hogy fel sem tudtam kelni az ágyból.Minden hónapban 2 nap betegszabadságot kérni...egy kicsit kínos volt) Hiába vettem be cataflamot, Nospat, vagy akármelyik másik gyógyszert nem segített. Elmentem az orvoshoz,aki javasolta, hogy próbáljam ki a Flector port. Kezdetben öt perc alatt hatott.Most,hogy már régóta szedem,(igaz, csak akkor, ha menstruálok)már csak 15 perc alatt hat. DE HAT! Azóta felbírok kelni az ágyból, el tudok menni dolgozni és nem érzem,hogy görcsölnék.Azt tapasztaltam,hogy a hatóideje is elég sokáig tart. Nekem rendszerint az első nap, amikor beveszem,utána rá kb. 7-8 órára kezdem érezni,hogy kezd újra fájni a hasam. Az is igaz,hogy borzalmasan vacak íze van és elég erős gyógyszer. A gyomornak nagyon ártalmas.Igaz melyik gyógyszer nem:( Nekem azt mondta az orvos,hogy éhgyomorra, vagy evés nélkül sose vegyem be. Remélem tudtam valamennyit segíteni.
2011. júl. 15. 06:04
 12/13 A kérdező kommentje:
2 nap múlva lesz lehetőségem kipróbálni.. köszönöm mkinek a választ, utolsó válaszolónak is!! : )
2011. júl. 15. 19:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudom, baromi régi kérdés, de.. Segített? Nekem nagyon gyorsan szokott. Én hülye most bevettem egy nospát, hátha az is segít, de most egyszerre van migrénem és görcsöl a hasam, mindkettőn segítene a Flector, de így még nem merem bevenni.
2016. máj. 11. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!