Magán nőgyógyászhoz el lehet menni fertozeses vagy gombás panaszokkal?
Én 13.000-et fizetek, ebbe benne van a vizsgálat, recept írás.
Halál aranyos a Doktornő, türelmes, nem rohan, és tényleg odafigyel rám. Nekem ennyit bőven megér.
El, természetesen. Nálunk nem időpontos hanem érkezési sorrendes. Ezt érdemes megtudni, mert van ahol ez nem számít sürgősnek és pl 1-2 hét az időpont.
Nálunk 7ezer egy alkalom, ebben benne van a citológia ,vizsgálat, konzultáció, gyógyszerírás, kezelés, de ugye X hét múlva újra visszarendel hogy megnézzen, újabb 7ezerért... Ezért sem járok oda már, mert a rendelés kezdése előtt fél órával már 30an vannak... tb-re van időpont, amit ritka ha nem tart (szülést elmegy levezetni), ráadásul ugyanilyen a doki, sőt kedvesebb tb-re, több időt voltam bent az sztk-ban nála, magánba szórja az embereket gyorsan, minél több férjen bele...
Persze menj el minnel elobb. Orvosfuggo ki mennyit ker de kb.10-25e/alkalom egy maganrendeleslatogatas kb ahogy nezegettwm a neten a multkor.
2# egyebkent nem mind aranyos meg akkor sem ha fizetsz.. en voltam a multkor egy bekepzelt unszimpatikusnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!