Mi lehet most a problêma a menstruációmmal?
Figyelt kérdés
Pénteken délután jött meg egy 11 órás autóut legvégén (jó kis nyaralas), de soha nem volt még ilyen durva. Derékvonal alatt fájdalom kiséri, ami olyan erős, hogy alig tudok létezni, pl a tampont is csak küszködve tudom feltenni, mert nem tudok odanyúlni annyira fáj a csípőm. Mint egy jó kemény izomláz, vagy becsípődés. De csak a jobb oldalamon. Szombat delután elkezdett meg nyílalni is, idonként olyan mintha keresutűl szúrnának egy kêssel.
Még sose fájt a vérzés. Április utolsó hetében volt meg utoljára. 16 hónapja szültem. Januárban jött meg elöször azóta. Mi lehet velem? Itt vagyok külföldön és kicsit bepánikoltam. Mit tehetnék, hogy ne érezzem úgy mindjárt kiszakad a csípőm jobb oldala?
2016. aug. 14. 01:01
11/13 anonim válasza:
Képtelenség megmondani, illetve találgatni is fölösleges. Nekem pl mindig iszonyatosan fáj első nap puffadàs, alhasi görcs, lábzsibbadás, konkrétan a könnyem folyik míg nem hatnak a gyogyszerek (algoflex,nospa, xilox) a meleg jò rá, a hajszálerek miatt. Nálam ez a megszokott, de ha ennél rosszabb tüneteim vannak akkor cisztam szokott lenni (már háromszor volt). Rengeteg tényező befolyásolja amúgy a menses mértékét, plusz egyénenként változò. Pròbàld csillapítani gyògyszerrel, de keress fel egy orvost, ha szokatlan amit most érzel. Jobbulást!
12/13 A kérdező kommentje:
Nem erossebb mint maskor. Tudom, hogy orvoshoz kell mennem. Csak egyszeruen nem ertem mi van. A fajdalomcsillapito nem er semmit sajnos. A rossz, hogy nem is a haaam fak, hanem olyan mintha valaki jol hatba vagott volna csipotajekon es az sugarzik szet.mertha legalabb a hasam gorcsolne vagy valami megertenem, de nem. Ezert irtam, hatha valakinek volt hasonlo. Azert koszonom.
2016. aug. 14. 07:11
13/13 anonim válasza:
Most ertettem meg hogy pontosan hol erzed a fajdalmat. Felfazas. Tapasztalatbol mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!