Baj van a menstruációmmal?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. 14 évesen (majdnem 15 voltam) jött meg. Azóta mikor megjön max 3 napig tart, általában 1-2 napig, és alig van pár csepp. A betétet van hogy egész nap nem kéne kicserélni, csak én ki szoktam, de esküszöm pazarlás mert szinte semmi nincs rajta.
Nem tudom másnak hogy van ez, ezért kérdezem, hogy ez normális? Egy barátnőm mondta hogy neki rengeteg van...nem is tudom elképzelni mert nekem sose volt :'D
2016. máj. 19. 17:17
1/3 anonim válasza:
Legjobb lenne egy nődokit megkérdezni, bár nekem is hasonló a menzeszem, amikor először megjött akkor még sokkal több volt, most csak 3 nap és nagyon enyhe, a nődokim azt mondta, hogy ez teljesen normális, de azért, az első 2 napon, én elhasználok 2 betétet.
2/3 anonim válasza:
Eleinte nekem is ilyen volt aztan nagyon sok es mostanra közepes mióta beállt
3/3 A kérdező kommentje:
Értem :) köszönöm a válaszokat
2016. máj. 19. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!