Szilvia0200 kérdése:
Mit tegyek kajakon a menstruációmmal? 12/L
Figyelt kérdés
Anyukám meghalt és apuval élek. Minden hétköznap van kajak és csak igazolással lehet hiányozni . Amikor megvan mit tegyek,hogy ne ázzon át a betét??? Tampont nem szeretnék :P2015. okt. 19. 22:00
1/6 anonim válasza:
Az első mondat irreleváns (fölöslegesen írtad le és osztottad meg velünk)
Szerintem ha elmondod az oktatódnak, hogy mi van akkor engedi, hogy hiányozz.
Strandolásnál/egyébnél nálunk mindíg engedték a lányoknak, hogy kimaradjanak amiatt, mert megjött nekik.
2/6 anonim válasza:
A többi lány, akivel együtt jársz kajakra és már menstruál, hogy csinálja? 12 évesen még tényleg fiatal vagy a tamponhoz. Én 14 évesen taek-won-do edzésre jártam, de nekem soha nem ázott át a betét edzés közben, pedig rengeteget rugdostunk a levegőbe.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem fölösleges,ugyanis biztos vagyok benne,hogy néhány retardált arra intene,hogy kérdezzem meg anyut.
2015. okt. 20. 22:16
4/6 A kérdező kommentje:
Igen,csak,hogy a kajak ugye bár a vízben van és,ha nem is borulok akkor is vizes leszek ígyis-úgyis.
2015. okt. 20. 22:17
5/6 anonim válasza:
Ja, értem, bocs, én soha nem kajakoztam, azt hittem, hogy a mozgás miatt aggódsz, hogy elcsúszik. Nekem voltak olyan osztálytársaim, akik 12 évesen már mini tampont használtak, szóval ki lehet persze próbálni. Én csak 16 éves korom körül kezdtem rendszeresen használni, de korábban is volt, hogy nem tudtam elkerülni a vizet (pl. pont tengerparti nyaraláskor jött meg), ezért már előbb kipróbáltam. Én barátnőimet/osztálytársaimat azért megkérdezném. Jobb ötletem nincs, mit egy erős, stabil bugyi és egy jó nedvszívó betét, ha a tampon nálad kizárva... Létezik még olyan kehely is, amit magasra kell felhelyezni, de az drága, és a tamponnál sokkal nehezebb feldugni, szóval még annyira sem jó ötlet ennyi idősen.
6/6 anonim válasza:
Vagy persze van az a lehetőség is, amit a fenti válaszoló írt, hogy elmondod a tanárnak vagy az edzőnek, hogy miért nem tudsz most kajakozni. Biztos megérti. De a kérdésedből azt gondoltam, másfajta megoldást keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!