Mit tehetek rendszertelen menstruációmmal?
Figyelt kérdés
12 éves korom óta van meg, eleinte normálisnak tartottam, hogy kimarad több hónapot is. Pár évre rá már valahogy kialakult, minden hónapban megjött. Most 22 leszek, mindig vagy hamarabb jön meg (26 nap) vagy késik (41 nap). Nagyon fájdalmas és erős a menzeszem, soha sem tudom, hogy mikor fog megjönni...Kipróbáltam gyógytornát, teákat, melegvizes fürdőt, de semmi. Orvoshoz mentem, adott fájdalomcsillapítót ami vagy használ vagy nem...Van valami amit még kipróbálhatnék?2016. febr. 18. 22:11
1/9 anonim válasza:
Egy normális orvost. Egy csomó oka lehet a rendszertelen menstruációnak, amit ki kell vizsgálni.
2/9 anonim válasza:
Nőgyógyászat, hormonvizsgálat, másik orvos. Ennyire rendszertelen mensire a fájdalomcsillapító nem elég, az okot kellenem megkeresni. Nem tudom erről az első orvos mit mondott.
3/9 A kérdező kommentje:
Már voltam háromnál, mindig ugyanaz. Felírnak fájdalomcsillapítót és ajánlanak fogamzásgátlót.
2016. febr. 18. 23:08
4/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem mondani, hogy pajzsmirigyre szedek gyógyszert. Ez is lehet a gond?
2016. febr. 18. 23:38
5/9 anonim válasza:
Melyiket szeded?
Nekem alulműködésem van, letroxot szedek és a mellékhatása lehet a menstruációs zavar!
Hüvelyu UH-n voltál már?
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem túlműködésem van és L-Thyroxot szedek rá.
2016. febr. 21. 11:40
7/9 A kérdező kommentje:
Jaj, és igen voltam már.
2016. febr. 21. 11:43
8/9 anonim válasza:
Kukkants be a betegtájékoztatóba, hátha azért.
De endokrinológust érdemes megkérdezni, ha mész hozzá, ő foglalkozik ilyennel.
9/9 A kérdező kommentje:
Említette, hogy összezavarhatja a menstruációt, de mit lehet ez ellen tenni? Tegnap jött meg és még most is eléggé fáj. Szeretnék valami megoldást találni erre, vagy akkor csak marad a fogamzásgátló...
2016. febr. 21. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!