Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rendszertelen menstruációnál...

Rendszertelen menstruációnál hogyan fogyasszam a gyógyteákat?

Figyelt kérdés
Több mint fél éve próbálkozunk a babával, de nem megy. Pajzsmirigy problémám is van, gyógyszert szedek rá 3 éve. Rengeteg cikket és fórumot olvastam a gyógyteákról, ezért vásároltam cickafarkat, málnalevelet, palástfüvet. Tudom, hogyan kell inni őket (menzitől peteérésig cicka és/vagy málnalevél, ciklus második felében palást), de borzasztó rendszertelen a havim. Nem 35-40 napról beszélek, hanem bármi lehet 28-128 között. Múlt hónapban 36 nap volt, előtte 81, az előtt 57, és így tovább. Vettem ovuteszteket is, de már 6. napja halvány két csíkot mutat, amit végképp nem értek, és ugyanúgy fogalmam sincs mikor lehet peteérésem. Nem akarok még jobban bezavarni a teákkal. Van ilyen téren személyes tapasztalatotok?
2016. febr. 12. 22:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!