Rendszertelen menstruacional is lehet teherbe esni?
Figyelt kérdés
Fél éve hagytam abba a fogamzásgatlo szedesét mert babat szeretnénk. De miota nem szedem kétszer is kaptam szurit..most ovszerrel vedekezunk de hamarosan szeretnenk probalkozni.. Ha ilyen rendszertelenul jon meg,attol fugetlenul teherbe lehet esni ??2014. okt. 19. 14:30
1/2 anonim válasza:
Rendszertelen mensinél is teherbe lehet esni, persze általában nehezebb, de aki nem akarna gyereket, annak tuti sikerülne. A gyerekvállalás kategória jobban passzolna a kérdésedhez.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszt..remelem majd sikerul...Igen ràjöttem,hogy nem jo helyre irtam....
2014. okt. 19. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!